Vi hjælper virksomheder med at få succes med promotion marketing

 
 
 
 

Hvem er vi

Vi rådgiver om, udvikler og leverer merchandise, profilbeklædning og gaveløsninger til danske og internationale virksomheder og organisationer. I samspil med vores kunder skaber vi kreative koncepter og løsninger, der overrasker modtagerne og bidrager til, at vores kunder opnår målbare resultater.

Vi sikrer, at vores kunder skiller sig ud fra mængden, og vi er eksperter i at finde nye, anderledes og kreative veje som gør, at du som kunde ”stikker ud” i et konkurrencepræget marked.

 

Bæredygtige valg

Vi sætter bæredygtighed og ansvarlighed højt i vores rådgivning og valg af løsninger – da vi af erfaring ved, at det kan være svært at gennemskue, hvad der er gode og mindre gode valg. Derfor har vi udviklet en 5 punkts model. Den kan være til hjælp, når vi skal træffe det rigtige valg og sætte ”green footprints” til gavn for generationer efter os.

 
 
 
 

Virksomheder tænker i højere grad samfundsansvar og bæredygtighed ind i profilartikler, beklædninger og merchandise

 
 
gatis-vilaks-YobJPJgvsyQ-unsplash.jpg
 
 

Historien om os

Vi har siden 2005 arbejdet målrettet med promotion marketing, og hjulpet virksomheder med succes overfor både b2b og b2c markedet. Løsningerne gælder ikke kun vores kunders eksterne relationer, den interne kommunikation er lige så vigtig, når en strategi skal lanceres eller forankres, når kulturen skal have et boost, eller når manglende samarbejde medfører tabte kunder og muligheder.

Vi tror på partnerskaber med både kunder og leverandører, og bruger mange kræfter på at forstå vores kunder, deres marked og deres strategi og mål. Den indsigt og forståelse gør, at vi kan rådgive og skabe de bedste løsninger – ligesom vi proaktivt kan inspirere vores kunder med idéer og koncepter.

Vores team er sammensat af stærke profiler, der alle har kommunikationsbaggrund og mange års erfaring.

Vi deltager i danske og internationale messer og konferencer for at have fingeren på pulsen. Herved sikrer vi, at vores kunder hele tiden får præsenteret de nyeste tendenser og løsninger.

Vi søger at bryde vanetænkningen, og vi lægger vægt på en åben og humoristisk dialog. Herudover forventer vi gensidig respekt, og vi går langt for vores kunder, om opgaven er lille eller stor.