CSR
Vi inddrager CSR hensyn i alle vores aktiviteter og indkøb.
Det er vigtigt for os og vores kunder, at vi og vores leverandører overholder de internationale regler for code of conduct. Derfor udvælger vi nøje vores samarbejdspartnere i både Europa og i Østen. Vi er medlem af PSI – det internationale netværk for promotion artikler, hvilket er med til at sikre pålidelige og leveringsdygtige leverandører.

Miljøhensyn
Vi ser en stadig større politisk opmærksomhed omkring vores branche, og den ”påvirkning” vi har på miljøet både i produktionen og den efterfølgende brug.

Vi forventer, at der indenfor de kommende år vil blive lovgivet på området, og vi vil blive pålagt en Green tax på eksempelvis plastikartikler.

Vi følger debatten tæt og rådgiver vores kunder om forholdene.

Vi prioriterer bevidst at bruge leverandører, der fokuserer på at producere Co2 neutralt, ligesom vi har et holistisk syn på hele processen. Det nytter ikke at producere en billig solcellelygte i Kina, hvis vi efterfølgende flyver den hjem og dermed belaster miljøet. I gennem de senere år har vi placeret flere og flere produktioner i Europa – den trend vil vi gerne fortsætte.

psi_logo