Vores kunder
Langt de fleste af vores kunder har vi samarbejdet med i mange år. Den loyalitet og tillid er vi taknemmelige for, og vi ”bruger” det positivt til, hver dag, at yde vores bedste. Vores kunder er primært større virksomheder og offentlige institutioner, der alle forventer lidt mere. Vi udvikler både løsninger til B2B og B2C markedet.

Omfanget af opgaverne er meget varierende. Uagtet opgavens omfang brænder vi for løsningen med samme engagement.

Marketing hjælper vi bl.a. med branding, kundeloyalitet, kendskabsgrad, konferencer/events, produktlancering, permission, kampagner mv.

HR hjælper vi bl.a. med at nedbringe sygefravær, styrke medarbejdertilfredsheden, understøtte en forankringsproces eller ny strategi, øge engagement og performance.

Salg hjælper vi bl.a. med nysalg, lead-generering, relationsopbygning, mersalg, icebreaker mv.

Er du interesseret i at høre mere om vores erfaringer, kommer vi gerne ud og inspirerer dig med nogle af de cases, vi har gennemført.

Hvad siger kunderne?

Kontendo promotion har via Company + hjulpet os med at styrke og guide vores salgsafdeling. Vores samarbejde er baseret på idé udveksling, hvor Kontendo involverer sig i vores behov og yder en meget fleksibel & professionel service. Dette gør at vi som kunde føler os trygge. Kontendo har et ’drive’ der smitter.
crm ansvarlig i transportbranchen
Kontendo har en fantastisk evne til at identificere virksomhedens stil og behov, og er derfor meget træfsikre i deres løsninger. Derudover bliver alle opgaver altid løst tilfredsstillende – også de meget komplicerede opgaver, og dem med meget stramme tidsfrister.
Marketingchef i advokatbranchen
Kontendo tænker ikke bare på at skabe god promotion. De tænker også i at skabe god forretning..
Marketingdirektør i bureaubranchen
Jeg har i mange år samarbejdet med Kontendo, og har nydt godt af deres store viden indenfor markedsføring, alt efter hvad der har været behov for, indefor promotion, gode gimmiks/give-aways som vi bruger en del af til diverse arrangementer..
Produktchef i energibranchen
Kontendos store styrke er, at de kan skaffe hvad som helst. Jeg ved, at lige gyldigt hvad jeg finder på, så løser det det på den eller anden måde. Og så er der et vældigt højt serviceniveau, så man føler sig betjent på bedst mulig måde..
Marketingchef i IT selskab

Referencer